De voetbalclub en EHBO organiseren samen de cursussen voor zowel leden als niet-leden.
De voetbalclub en EHBO organiseren samen de cursussen voor zowel leden als niet-leden. Foto:

Cursus AED-reanimatie bij Sportclub Overdinkel

Sportclub Overdinkel gaat samen met de EHBO Losser weer AED/reanimatie cursussen houden. Afgelopen maand ging dit met succes van start. In februari worden nog meer avonden georganiseerd.

OVERDINKEL - Sportclub en de EHBO houden twee avonden voor beginners en twee avonden voor mensen die al eerder een cursus gedaan hebben en een herhalingsles nodig hebben. De herhalingslessen zijn op maandag 6 en 13 februari van 20.00 tot 22.00 uur. De nieuwe AED-cursussen zijn op woensdagen 22 februari en 22 maart van 19.00 tot 22.00 uur.

Deelname kost 35 euro voor de beginnerscursus en 15 euro voor de herhaling. Leden van Sportclub Overdinkel krijgen 5 euro korting op de bijdragen. Voor alle leden van Sportclub Overdinkel die deel willen nemen aan de cursus zal Sportclub Overdinkel, indien deze niet gedekt wordt door de ziektekostenverzekering, deze cursus betalen. Natuurlijk kunnen ook niet-leden deelnemen aan de cursus, zij dienen dan contant af te rekenen bij de instructeur van de EHBO. Wie graag deel wil nemen aan de cursussen neemt contact op met Patrick de Wagt (06-43474123). Per cursusavond is er plek voor maximaal 8-10 personen.