Het Geheugenspel’ is een verfilming van het gelijknamige boek van het Britse schrijversechtpaar Nicci French (Nicci Gerrard en Sean French).
Het Geheugenspel’ is een verfilming van het gelijknamige boek van het Britse schrijversechtpaar Nicci French (Nicci Gerrard en Sean French). Foto:

Het Geheugenspel bij ZINema te zien

De spannende thriller 'Het Geheugenspel' is vanaf zondag 18 juni te zien bij ZINema Nijverdal. 

NIJVERDAL - Wie de nieuwe thriller ‘Het Geheugenspel’ wil gaan zien, moet wel een beetje tegen spanning en sensatie kunnen, want het verhaal begint met de vondst van een lijk op het landgoed van de familie De Ridder. Het gaat om de 25 jaar geleden verdwenen dochter des huizes en de vondst van haar lijk brengt een gruwelijk lang verborgen misdaad aan het licht.

Vriendin Eva van de verdwenen dochter Nathalie, heeft de verdwijning van Nathalie nooit goed kunnen verwerken en wordt geplaagd door een trauma. Zij heeft dit trauma echter verdrongen en de vraag is dan ook of zij onbewust toch meer weet over de verdwijning. Om daar achter te komen gaat ze in therapie bij een hypnotherapeut, die de waarheid boven tafel probeert te krijgen. Het verhaal ontvouwt zich als een spannende 'whodunnit', waarbij de kijker 100 minuten lang zelf kan raden naar de identiteit van de dader. Kijk voor alle speeltijden op www.zinin.com.

Kaarten voor ‘Het Geheugenspel' zijn te bestellen via www.zinin.com of af te halen bij de kassa van de Tourist Info / ZINiN Bibliotheek in Nijverdal. Telefonisch bestellen via 0548-624489.