Leilas heeft haar passie voor parfum vanuit Syrië meegenomen.
Leilas heeft haar passie voor parfum vanuit Syrië meegenomen. Foto:

Ondernemer Leilas bij Vrouwen Voor Vrouwen

De Welle houdt weer een bijeenkomst van Vrouwen Voor Vrouwen op donderdag 22 juni. Deze ochtend komt lokale ondernemer Leilas vertellen over haar passie voor parfum en hoe zij als vrouw en als voormalige vluchteling haar plek in de gemeente Hellendoorn heeft gevonden.

NIJVERDAL - Zelf zegt Leilas hierover: “Ik ben Leilas, moeder van drie ondeugende kinderen en vrouw van de liefste man ter wereld. In 2015 kwamen wij naar Nederland als vluchteling uit Syrië. Met het achterlaten van familie en vrienden moesten wij hier helemaal opnieuw beginnen. Onze passie voor parfum hebben wij wel mee kunnen nemen. En na zes jaar zijn we een parfumwinkel gestart. Op de vrouwenochtend neem ik jullie mee in mijn eigen verhaal, de geschiedenis van de parfum, hoe het wordt gemaakt en hoe je de geur kiest die bij jou past. Parfums hebben de kracht om herinneringen op te roepen en emoties te triggeren. Het is een vorm van zelfexpressie en kan onze persoonlijkheid weerspiegelen. Als verrassing zal ik een paar flesjes van mijn parfum verloten.”

De bijeenkomst is van 9.30 tot 11.30 uur in de socioruimte aan de Bendien Smitshof 38 in Nijverdal. Vooraf opgeven hoeft niet. Wie meer informatie wil, kan contact opnemen met Petra de Vries via p.devries@stichtingdewelle.nl of 06-43274974.