Afbeelding
Foto:

v.v. Hellendoorn speelt thuis halve finale

Voor v.v. Hellendoorn staat aanstaande zaterdag een belangrijke wedstrijd op het programma. Op Sportpark De Voordam in Hellendoorn zal de halve finale in de nacompetitie worden gespeeld. Het elftal van hoofdtrainer Bart Benneker speelt voor promotie naar de tweede klasse. 

HELLENDOORN - v.v. Hellendoorn wist afgelopen zaterdag haar eerste nacompetitiewedstrijd te winnen. In een zeer spannende wedstrijd werd v.v. Daarlerveen met 2-1 verslagen in Hellendoorn. Hierdoor blijft v.v. Daarlerveen in de derde klasse én blijft v.v. Hellendoorn hoop houden en kans maken op promotie. 

Tegenstander aankomende zaterdag is s.v. Twello. Zij wisten afgelopen zaterdag met 4-3 te winnen van WAVV uit Wageningen. De ploeg uit Twello werd dit seizoen knap tweede in de 3e klasse H evenals v.v. Hellendoorn die ook tweede werd in de 3e klasse D. 

De toeschouwers staat komende zaterdag een heerlijke “kraker” in Hellendoorn te wachten. Beide ploegen willen graag door naar de finale en zullen er alles aan doen om te winnen. Het bestuur van v.v. Hellendoorn nodigt eenieder uit om naar deze wedstrijd te komen kijken op Sportpark De Voordam. De aftrap is om 14.30 uur.