Afbeelding
Foto:

Paasweekend Marle vol motorisch geweld

Het is weer tijd voor een feestje in Marle! In het weekend van 7, 8 en 10 april vindt Paasweekend Marle weer plaats. Wederom is er dit jaar een mooi programma en is er voor iedereen wat te beleven.

MARLE - Vrijdagavond 7 april gaat Paasweekend Marle van start met de zitmaaierrace en brommercross. De rijders moeten om 17.00 uur aanwezig zijn, de strijd zal dan om 18.00 uur beginnen. In de pauze van de zitmaaiers zal er een brommercross worden gehouden. Opgeven kan vanaf 17.00 uur in de jurywagen op het feestterrein. 's Avonds vanaf 20.00 uur wordt er gefeest in de tent met coverband ‘Bandje voor de Sfeer'. Tijdens de show komen de bekendste meezingers, vernieuwende medleys en knallende ballads voorbij.

Zaterdagmiddag 8 april is van 14.00 tot 17.00 uur de kindermiddag. Deze middag is voor kinderen uit Marle en omstreken. Samen met de paashaas kunnen de kinderen knutselen, eieren zoeken, cakejes versieren en met lego bouwen. Ook kunnen ze een glitter tattoo krijgen of geschminkt worden. Verder is er een springkussen en een echte bungee trampoline. Afsluitend wordt er een kinderdisco georganiseerd. Ook is er dit jaar weer een kleurplaatwedstrijd! De kleurplaat is te vinden op www.paasweekendmarle.nl. Om kans te maken op een prijs moet de tekening voor 15.00 uur ingeleverd worden in de feesttent. 's Avonds is de tent vanaf 20.30 uur geopend. Coverband Boulevard staat op het podium voor een avond met medleys, creatieve mashups en de nieuwste hits gecombineerd met eigenheid en een knaller van een show. 

Paasmaandag 10 april is traditiegetrouw de Trekkerslep. De ingeschreven sleppers zullen vanaf 10.00 uur starten en in verschillende gewichtsklassen om de prijzen strijden. Daarnaast is er dit jaar een zitmaaiertrek. Dit begint om 10.00 uur. Er wordt gestart met een wedstrijd en 's middags mag iedereen die dat wil het ook proberen. Ook kunnen jonge sleppers zich op maandagmiddag bewijzen. Vanaf 13.30 uur kunnen zij zich in de tent inschrijven voor de skeltertrek. De Poelepetaten zullen het weekend afsluiten in de feesttent. De Poelepetaten is een coverband met nummers van onder anderen Normaal, Jovink en Bökkers.

paasweekendmarle.nl