Mevy Lumamuly en Noa Claus gaan het landelijke traject in na het winnen van Miss Beauty en Miss Teen of Overijssel (foto: Roy Froma).
Mevy Lumamuly en Noa Claus gaan het landelijke traject in na het winnen van Miss Beauty en Miss Teen of Overijssel (foto: Roy Froma). Foto:

Miss Beauty en Miss Teen of Overijssel 2023 bekend

De winnaressen van Miss Beauty en Miss Teen of Overijssel 2023 zijn bekend. Afgelopen zondag vond de finale plaats bij Theater de Voorveghter in Hardenberg. De 18-jarige Mevy Lumamuly uit Hellendoorn is gekroond tot Miss Teen of Overijssel, Noa Claus 20 jaar uit Enschede is gekroond tot Miss Beauty of Overijssel.

HELLENDOORN - De finalisten kwamen uit heel Overijssel en de leeftijden van de finalisten varieerden tussen de 15 en 26 jaar. De finalisten hebben zich moeten voorstellen aan de jury in vier zenuwslopende rondes. 

Mevy en Noa gaan nu het landelijke traject in bij Miss Beauty of the Netherlands om Overijssel te vertegenwoordigen. Het landelijke traject begint als alle provincies hun nieuwe winnaressen hebben gekroond. Op 1 juli vindt de finale plaats van Miss Beauty of the Netherlands in Studio 21 te Hilversum.

Houd voor meer informatie over de inhoud van het programma de Facebookpagina, de Instagram en/of de website van Miss Beauty in de gaten. Ook verhalen van de vorige winnaressen zijn op de website te lezen.

missbeautynetherlands.com