De Christelijke Gemengde Zangvereniging 'Looft den Heer' uit Notter komt op zaterdag 8 april een concert ter ere van Pasen. Iedereen van jong tot oud is van harte uitgenodigd (foto: J.Q. Zwart).
De Christelijke Gemengde Zangvereniging 'Looft den Heer' uit Notter komt op zaterdag 8 april een concert ter ere van Pasen. Iedereen van jong tot oud is van harte uitgenodigd (foto: J.Q. Zwart). Foto:

Looft den heer uit Notter geeft Passie-paasconcert

De Christelijk Gemengde Zangvereniging 'Looft den Heer' uit Notter nodigt iedereen van harte uit voor hun Passie-paasconcert op zaterdag 8 april in de Dorpskerk in Wierden. 

NOTTER/WIERDEN - Tijdens dit concert willen zij samen stil staan bij het lijden en sterven van Jezus Christus. Op deze Stille Zaterdag willen zij niet alleen maar achterom kijken, maar ook alvast vooruit blikken naar de opstanding van de Heer. Het belooft een concert te worden met ruimte voor bezinnen en vieren, verootmoediging, verlossing en uitkijken naar de toekomst. 

"Naast de bekende en nieuwe liederen die wij zullen laten horen, is er ook veel ruimte voor samenzang en kunnen we samen genieten van muzikale intermezzo's", aldus de zangvereniging. Medewerkers tijdens het concert zijn Ronald IJmker op het orgel, Jan Lenselink op de piano en Cloƫ Elsenaar op de viool. De algehele leiding is in handen van dirigent Jan Quintus Zwart.

Het concert begint om 19.30 uur in de Dorpskerk, Burgemeester van de Bergsplein in Wierden. De deuren gaan om 18.45 uur open. De toegang is gratis, wel wordt er een collecte gehouden voor de gemaakte kosten.
Meer informatie over het koor en de concerten is te vinden op: www.loofdenheer.nl.