Afbeelding
Foto:

De Kindertuin opent in Wierden ‘nieuwe' deuren

Na de kerstvakantie is Christelijke Peuterspeelzaal Margriet, met haar twee vestigingen aan de Kruizemunthof, overgenomen door Christelijke opvang de Kindertuin. Het aanbod wordt voortgezet op de twee bestaande vestigingen en heten ‘Margriet’ en ‘de Boterbloem’.

WIERDEN - Margriet is gevestigd in het Palet en de Boterbloem in de unit achter basisschool de Morgenster. Christelijke Opvang de Kindertuin bood voor de overname van Margriet al buitenschoolse opvang aan in de unit. Met de komst van Margriet ziet de Kindertuin ook mogelijkheden om het dagopvang aanbod uit te breiden. Zo is er na de voorjaarsvakantie ook de mogelijkheid voor peuters (2-4 jaar) om 's middags (aansluitend) opvang af te nemen in het Palet. Dit aanbod is vooralsnog eerst op dinsdag- en donderdagmiddag. Bij genoeg aanmeldingen behoren andere dagen ook tot de mogelijkheid. Daarnaast hoopt de Kindertuin na de meivakantie een dagopvang (0-2 jaar) gerealiseerd te hebben in de andere ruimte van het Palet. Op deze manier probeert de Kindertuin tegemoet te komen aan de opvangvraag van ouders en een compleet aanbod te realiseren van 0-12 jaar. 

Geïnteresseerd in de opvang van de Kindertuin of een keer komen kijken? Neem dan vrijblijvend contact op met Gerjanne Schaap (directeur) of met de administratie. Zij zijn telefonisch bereikbaar op 0548-200010 of via g.schaap@dekindertuin.nl / administra tie@dekindertuin.nl . Ook is meer informatie te vinden op de website van de Kindertuin.

www.dekindertuin.nl