Informatieavond wordt uitgesteld

De informatieavond op donderdag 2 februari over het zonnepark in Wierden aan de Kippershoekweg op de kruising met de Enterweg is uitgesteld.

WIERDEN - De gemeente heeft Pure Energie verzocht om de informatieavond van 2 februari uit te stellen, omdat ze nog een aanvullende beoordeling wil doen van de eerste ideeën van Pure Energie voor landschappelijke inpassing en de daaruit volgende schets. Dit kan invloed hebben op de informatie die Pure Energie wil delen tijdens de informatieavond.

De gemeente wil de informatie over landschappelijk inpassing in het principeverzoek toetsen aan recente ontwikkelingen rond de inrichting en ontwikkelingen op het platteland. De gemeente heeft Pure Energie laten weten te verwachten dat ze in februari meer duidelijkheid kan bieden over de landschappelijke inpassing en eind februari een besluit kan nemen over het principeverzoek. Pure Energie wacht de reactie van de gemeente af voordat een nieuwe informatieavond wordt gepland. Wie op de hoogte wil blijven, kan zich inschrijven voor de nieuwsbrief van het zonnepark via www.zonneparkkippershoekweg.nl.