A.T.C. Veenhorst pakt uit bij jubileumeditie toernooi

Het jaarlijkse TeamCreative Open Veenhorst tennistoernooi wordt van 17 juni tot en met 25 juni gehouden bij A.T.C. Veenhorst te Almelo. Dit jaar is het een speciale jubileumeditie. TeamCreative is voor de 10e keer hoofdsponsor van het toernooi en dat wordt gevierd. 

ALMELO - "Dit jaar wordt er uitgepakt met een wijnavond, bieravond, feestavond en een BBQ-weekend vol festiviteiten", aldus de organisatie. "Daarnaast zijn er extra toffe prijzen van diverse sponsoren in de loterij. Op de vrijdagavond vindt er een demowedstrijd plaats, waarin twee Nederlandse toptennissers het tegen elkaar opnemen. Spektakel gegarandeerd!" 

A.T.C. Veenhorst nodigt dan ook iedereen uit om te komen genieten van mooie wedstrijden, zonnige zomeravonden en veel gezelligheid. Deelnemen kan natuurlijk ook. Inschrijven voor het toernooi kan via de website mijnknltb.toernooi.nl en dit moet voor 9 juni.

Het TeamCreative Open Veenhorst is een gezellig toernooi met een ruim en gevarieerd deelnemersveld. Het betreft een rating toernooi en staat open voor spelers van alle niveaus in de enkel, dubbel en mix. Deelnemers spelen in poules en daarmee minimaal twee wedstrijden. 

atc-veenhorst.nl