'Winkelen bij Schuurman betekent het prettige gevoel dat wij altijd voor de klant klaar staan, ook na de aankoop..'
'Winkelen bij Schuurman betekent het prettige gevoel dat wij altijd voor de klant klaar staan, ook na de aankoop..'

Tijdelijke outlet Schuurman Schoenen

Algemeen

De komende periode worden er aanpassingen gedaan aan de winkel van Schuurman Schoenen in De Galerij. Om die reden wordt er een tijdelijke outlet gehouden, waarbij veel merkschoenen sterk zijn afgeprijsd. Van dinsdag 6 tot en met donderdag 8 juni is de winkel gesloten voor de ombouw tot outlet. 

Almelo -  De outlet is geopend van vrijdag 9 juni tot en met zaterdag 1 juli. “Daarna zullen we de winkel upgraden en zijn we een aantal dagen gesloten. We verwachten vrijdag 7 juli de aangepaste winkel weer te openen’’, aldus Schuurman Schoenen. Schuurman kenmerkt zich door het uitgebreide aanbod dames-, heren- en kinderschoenen. Merken als Tamaris, Skechers, Gabor, Puma, SuB55 en Keq zijn slechts enkele van de meer dan 80 merken in de brede collectie. De visie van Schuurman Schoenen is dat een schoen niet alleen modieus kan zijn, maar bovenal van een uitstekende kwaliteit. Het assortiment biedt trendy, sportieve, comfortabele en stijlvolle schoenen voor het hele gezin.

Voor de winkel in Almelo staan nog enkele vacatures open voor magazijn- en verkoopmedewerkers. Het vacatureoverzicht is te zien op de website. Schuurman Schoenen is een familiebedrijf en opende in 1955 de eerste winkel in Borculo. Nu zijn er 45 winkels, in Noord- en Oost-Nederland. Het bedrijf is uitgegroeid tot één van de grootste aanbieders op het gebied van schoenen voor het hele gezin. “Met een breed en betaalbaar assortiment creëren we een omgeving waar mensen op hun gemak komen winkelen.’’