Zang, dans, theater... het is allemaal mogelijk met de kennismakingscursussen van BoesCoolTuur dit jaar.
Zang, dans, theater... het is allemaal mogelijk met de kennismakingscursussen van BoesCoolTuur dit jaar. Foto:

Inschrijving BoesCoolTuur geopend: veel te beleven!

Kinderen van de basisschool in Oldenzaal krijgen ook dit jaar weer de gelegenheid om te proeven aan uiteenlopende culturele activiteiten. BoesCoolTuur heet namelijk ook nu weer een uitgebreid programma met kennismakingscursussen samengesteld.

OLDENZAAL - De insteek van BoesCoolTuur is om culturele deelname in de brede zin mogelijk te maken voor álle kinderen. Zo kunnen zij voor 5 euro deelnemen aan 4 lessen van een gekozen activiteit. Bijvoorbeeld theater, dans, zang of scouting. Kinderen die bekend zijn bij Stichting Leergeld kunnen zelfs gratis deelnemen. Dit om de drempel zo laag mogelijk te houden. Aanmelden kan via de website www.boescooltuur.nl


BoesCoolTuur is de culturele tak van Stichting BoesCoolFit. De stichting bestaat daarnaast uit de sportieve tak: BoesCoolFit. Ook is er een tak voor 55+ers met op dit moment meer dan 70 verschillende sportieve en culturele kennismakingsmogelijkheden. Alle drie de takken zijn zondag 2 april aanwezig bij de verenigingendag in het centrum van Oldenzaal voor het verstrekken van meer informatie en het helpen bij de inschrijving.