Woonboulevard Almelo houdt zondag 2 april een Circus Braderie. (Foto: Wouter Bos)
Woonboulevard Almelo houdt zondag 2 april een Circus Braderie. (Foto: Wouter Bos) Foto: Wouter Bos

Woonboulevard houdt Circus Braderie!

Algemeen

Zondag 2 april kan alvast in de agenda! Van 12.00 uur tot 17.00 uur wordt dan weer de gezellige Zondag Braderie gehouden op Woonboulevard Almelo. En dit keer met het thema circus! 

Almelo - Uiteraard zijn er heerlijke smulkramen, home-deco kramen en andere snuisterijkramen. Maar laat je niet in de maling nemen door vlotte clowns die allemaal leuke goocheltrucs met je uithalen.
En kijk uit dat je niet onderste boven wordt gelopen door circusfiguren op stelten. Of acrobaten die allemaal kunsten aan je laten zien. Er zijn 2 april allemaal “gezellige typetjes” aanwezig op de Zondag Braderie op Woonboulevard Almelo.

Gratis kinderentertainment 

Uiteraard kunnen de kinderen zich weer volop vermaken bij Bonny`z en haar knutselteam. Zij heeft zich ook helemaal ondergedompeld in het thema circus, want hier kun je prachtige circus-sleutelhangers of kettingen maken. Aan lange tafels met banken zal het creatieve team de kinderen uitleg geven en begeleiden tot dat er een mooi eindresultaat is behaald.

Ook het professionele schminkteam staat weer paraat om ieder kind naar wens op te schminken. Of het nu een clown of weerwolf is, deze dames kunnen alles prachtig schminken.

De winkeliersvereniging op Woonboulevard Almelo kijkt de afgelopen jaren met veel plezier terug op de gezellige braderieën. Vandaar dat deze ook in 2023 vanaf april maandelijks worden georganiseerd. En iedere maand in een ander thema. De insteek moet zijn dat de ouders lekker voor de kramen en in de winkels kunnen rondstruinen en de kinderen gratis vermaakt worden door kinderentertainment. Maar uiteraard zijn de gekke typetjes en acts stiekem ook voor volwassenen erg leuk. Er staan bij Woonboulevard Almelo in 2023 veel meer leuke evenementen op de planning! Deze geven wij steeds ruim van te voren door op onze website, socials en huis-aan-huisbladen. De evenementen op het plein van Woonboulevard Almelo zijn altijd voor iedereen gratis toegankelijk en staan garant voor gezelligheid!

Helemaal op de hoogte blijven? Word dan lid van Facebook Woonboulevard Almelo en Instagram woonboulevard_almelo. Hier geeft Woonboulelvard Almelo, middels een vlog, wekelijks 50 euro shoptegoed weg! Wij zien je graag zondag 2 april op Woonboulevard Almelo!