Loop ook mee met de Heurnetocht. De kortere afstanden zijn goed te doen voor gezinnen.
Loop ook mee met de Heurnetocht. De kortere afstanden zijn goed te doen voor gezinnen. Foto:

Loopgroep De Lutte houdt de vijftiende Heurnetocht

Op 7 mei wordt de 15e Heurnetocht gehouden door de Wandelafdeling van Loopgroep De Lutte. Inmiddels bij velen een bekende wandeling. De 5 kilometer lange route is ook voor jonge gezinnen met kinderen een leuke wandeling, met onderweg een puzzeltocht. Dit jaar is deelname voor kinderen tot en met 12 jaar zelfs gratis!

DE LUTTE - Wederom is het volgens de Loopgroep gelukt om mooie, verrassende tochten uit te zetten door het prachtige Twentse landschap. Iedereen kan zijn of haar eigen favoriete afstand kiezen, van 5 tot 35 kilometer en diverse afstanden daartussen. Tijdens de routes zijn pauzeplaatsen waar onder andere koffie te verkrijgen is. Ook zijn er onderweg enkele rustpunten.

Het start- en eindpunt is bij Pannenhoekhoes De Stroper, Bentheimerstraat 25 in De Lutte. Deelnemers kunnen kiezen uit de volgende afstanden en starttijden. De 35, 30 en 20 kilometer tochten starten tussen 07.30 en 09.30 uur. De 15 en 10 kilometer tussen 07.30 en 11.00 uur. De 5 kilometer start tussen 09.30 en 11.30 uur.

Het inschrijfgeld is 5 euro voor volwassenen en voor kinderen tot en met 12 jaar is deelname gratis. Leden van de KNWB krijgen op vertoon van hun lidmaatschapspas 1 euro korting. Elke deelnemer krijgt een routebeschrijving en bovendien zijn alle routes duidelijk met pijlen aangegeven. Ze zien u graag op zondag 7 mei in De Lutte.