Wegen liggen eruit vanwege wegwerkzaamheden. (Foto: Shutterstock)
Wegen liggen eruit vanwege wegwerkzaamheden. (Foto: Shutterstock) Foto: Shutterstock

Weer veel wegwerkzaamheden Dinkelland en Tubbergen in juni

In de gemeente Dinkelland en gemeente Tubbergen zijn in juni weer veel wegwerkzaamheden gepland. Met name asfalteringswerkzaamheden.

NOORDOOST-TWENTE - Vanaf woensdag 14 juni tot en met 19 juni worden er wegwerkzaamheden verricht op de Ootmarsumsedijk - Rossum in de gemeente Dinkelland en wordt deze afgesloten voor doorgaand verkeer. Met enige hinder blijven aanliggende percelen wel bereikbaar. Op 15 juni wordt het werkgebied compleet afgesloten in verband met asfalteringswerkzaamheden.

Gruttoweg - Tilligte wordt afgesloten van maandag 5 juni tot vrijdag 16 juni. Percelen blijven met enige hinder bereikbaar. Op donderdag 8 juni tot en met vrijdag 9 juni wordt het werkgebied volledig afgesloten tussen 06.30 en 19.00 uur voor al het verkeer.

Aan de Saterslostraat - Deurningen wordt op maandag 15 juni tot en met 7 juli gewerkt. De Saterslostraat wordt volledig afgesloten voor doorgaand verkeer, ook hier blijven aanliggende percelen bereikbaar met enige hinder. Op dinsdag 20 juni wordt het werkgebied volledig afgesloten voor al het verkeer in verband met asfaltering. Dit is namelijk het ideale tijdstip qua weer voor deze specifieke werkzaamheden.

De Boerenbroekweg - Saasveld wordt vanaf vrijdag 9 juni tot en met maandag afgelosten vanwege wegwerkzaamheden, de Boerenbroekweg wordt afgesloten voor al het doorgaand verkeer. Percelen blijven bereikbaar met enige hinder. Maandag 12 juni wordt het hele werkgebied afgesloten voor al het verkeerd in verband met asfalteringswerkzaamheden. 


Vospeldijk - Weerselo wordt vanaf dinsdag 13 juni tot en met vrijdag 16 juni afgesloten vanwege wegwerkzaamheden. De Vospeldijk wordt afgesloten voor al het doorgaand verkeer. Aanliggende percelen blijven met hinder bereikbaar. Op woensdag 14 juni is het hele werkgebied afgesloten voor al het verkeer in verband het asfalteren.

Gemeente Tubbergen
Grobbenhoekweg - Fleringen is vanaf woensdag mei tot en met vrijdag 16 juni afgesloten vanwege wegwerkzaamheden. Ook hier blijven aanliggende percelen bereikbaar met enige hinder. Op woensdag 31 mei en donderdag 1 juni wordt het werkgebied volledig afgesloten voor al het verkeer.