Voetbalclubs uit 11 landen doen mee aan het internationaal U11 toernooi.
Voetbalclubs uit 11 landen doen mee aan het internationaal U11 toernooi.

Europese topclubs komen af op internationaal U11 voetbaltoernooi

Algemeen

Komend weekend is de tiende editie van het Internationale U11 toernooi van Quick ’20. Maar liefst 28 ploegen uit 11 landen zijn van de partij. Waaronder topploegen als Chelsea FC, Schalke ’04, Ajax, Anderlecht, Feyenoord, Honved Boedapest en nog veel meer.

OLDENZAAL - Onderstaand een overzicht van het programma van het gehele weekend op Sportpark Vondersweijde bij Quick ’20.

Vrijdag 2 juni
Op vrijdag 2 juni komt het grootste deel van de teams aan en worden ze bij Quick ’20 opgevangen en ondergebracht bij de weer meer dan 100 gastgezinnen. ‘s Avonds vinden bij Quick ’20 ook nog de finalewedstrijden van de Fabrileague plaats en komt de jongste jeugd van Quick ’20 in actie op de velden, gevolgd door de prijsuitreiking in het clubgebouw.

Zaterdag 3 juni
Zaterdagmorgen om circa 09.55 uur vindt de opening van het toernooi plaats op het hoofdveld. De 28 ploegen zullen daar aan iedereen worden voorgesteld met dit jaar als speciale gast de burgemeester van Oldenzaal, Patrick Welman. Vanaf 10.30 uur vinden de poulewedstrijden plaats met de laatste wedstrijd van 16.10 tot 16.30 uur. Gedurende de middag is er vanaf 15.30 uur voor alle sponsoren een businessborrel maar wat de organisatie betreft is iedereen welkom om te komen genieten van een drankje, een hapje en muziek van zangeres Robyn Ankone. Het moet dus bovenal een gezellige middag worden bij Quick ‘20!

Zondag 4 juni
Vanaf zondagmorgen 09.30 uur vinden de kwalificatie- en finalewedstrijden plaats met om 10.10 uur in ieder geval de kwartfinales, om 11.30 uur de halve finales en om 14.15 uur de grote finale op het hoofdveld direct gevolgd door de prijsuitreiking en de sluiting van het toernooi. Van 12.45 tot 13.45 uur vindt op het hoofdveld ook de traditionele Kampioenenparade van Quick ’20 plaats waar alle kampioenen uit de jeugd van het seizoen 22-23 op het hoofdveld hun ereronde maken. Uiteraard hebben leden en vrijwilligers van Quick ’20 en het Internationale U11 toernooi evenals gastgezinnen en sponsoren gratis toegang tot dit toernooi. Aan de kassa’s zijn dagtickets en/of passe-partouts voor beide dagen te koop. En is er weer een verloting met prijzen.

Meer informatie
Kijk voor meer informatie over het programma en de deelnemende teams op de website van het toernooi: www.u11tournament.com