Afbeelding
Foto:

Popkoor zoekt toetsenist

TUBBERGEN - Popkoor Tuesday Fever uit Tubbergen is op zoek naar een toetsenist om haar vierkoppige band te versterken. Speelervaring in een band is volgens basgitarist Roy Revet niet vereist, zolang je maar plezier in spelen hebt: "Zo is onze vorige toetseniste ook begonnen. Helaas heeft ze vorig jaar afscheid genomen omdat ze het te druk kreeg met andere dingen. Sinds haar vertrek speelt onze dirigent het keyboard. Dat is geen ideale situatie. We zijn daarom op zoek naar een enthousiaste opvolger."

Zelf speelt Roy al jaren in de band en hij kan het iedereen aanraden: "Het repertoire is heel afwisselend met bekende hits uit de jaren 60 tot nu. We hebben goede apparatuur en een professionele dirigent. Tuesday Fever streeft naar kwaliteit, maar gezelligheid is net zo belangrijk. Tijdens de repetitie is er altijd een koffie- en theepauze en een keer per maand is er een gezellige borrel. Een paar keer per jaar treden we op voor publiek op verschillende locaties. Daar kan ik echt van genieten!" 


Tuesday Fever is een popkoor uit Tubbergen, opgericht in november 1998. Zo'n 35 mannen en vrouwen zingen elke dinsdagavond meerstemmig, onder leiding van een koordirigent, hits uit de jaren 60 tot nu. Het koor heeft een eigen band met een sologitarist, een basgitarist, keyboardspeler en een drummer. Tuesday Fever repeteert elke dinsdagavond van 19.30 tot 21.30 uur in De Eeshof in Tubbergen. Zie: www.tuesdayfever.nl.

Pen