Afbeelding
Foto:

Special Sunday in Borne

Een bomvolle koopzondag 11 juni in Borne! Met veel muziek, entertainment, eten en drinken hangt er een lekker zomers sfeertje in het dorp! De autoliefhebbers kunnen zich vergapen aan bijzondere auto's. Van Ferrari's tot echte klassieke bolides, alles komt aan bod! Het Rheineplein is dit jaar ook weer het terrein voor een geweldig Bier- & Wijnfestival. Kom genieten van de speciaal-biertjes van de De Smokkelaar, Chaos, Gallivant, Burgunder, Rigter, Wentersch, De Snor, Othmar, De Olde Bandiek, Bierbrouwerij Borne en Stadbrouwerij Goor.

De wijnen worden geschonken door slijterij De Barrique. Met je biertje of wijntje in de ene hand, heb je je andere hand natuurlijk nog vrij voor een hamburger van Twente Catering of een heerlijke Pokébowl van Pep’s Foodtruck. De Powerfactory en De TRP band maken met hun live muziek jouw gemoedstoestand helemaal af. Natuuuurlijk is het geen wedstrijd, maar dit jaar kun je je biertjes ook afstrepen en waarderen in onze handige flyer! Voor de kids is er een gave skelterbaan voor de Stephanus kerk, een mini achtbaan op het Dorsetplein, Clown Funny, en suikerspinnen voor de lekkerbek! Verder kun je nog genieten van een lekker bakkie van De Koffiekaravaan en muziek van Double Six, Spoenk en Vinyl DJ Maikel Born. Check de plattegrond voor de juiste locaties!

Vergeet ook zeker niet om nog even te shoppen en een lekker terrasje te pakken, want dat kun je goed hoor, in ons mooie Borne!

Pen