Afbeelding
Foto:

Eindconcert Muziekproject 'Beekpark Swingt' Hertme

HERTME - Het muziekproject ‘Beekpark Swingt’ is op donderdag 1 juni, onder belangstelling van zo’n 700 mensen, afgesloten met een succesvol eindconcert in het Openlucht Theater in Hertme. Projectleider Marianne Bosch, klarinetdocent Muziekschool: “De kinderen van de Beekpark hebben de afgelopen weken actief muziek gemaakt en hebben dit afgesloten met een spetterend eindconcert. Fantastisch om te zien wat je met een paar muzieklessen al kunt, laat staan als je wekelijks muziekles krijgt.” In het kader van ‘Meer Muziek in de Klas Borne’ is de Beekpark school de afgelopen periode met een muziekproject bezig geweest. De leerlingen hebben lessen gevolgd van Cladans, Bornse Harmonie en de Muziekschool. Het project dat bedoelt is om kinderen kennis te laten maken met het maken van én bewegen op muziek is met het eindconcert succesvol afgesloten. De leerlingen van groepen 1 en 2 hebben danslessen gevolgd. Groep 3 heeft leren blokfluiten en groep 4 is gaan zingen. Groep 5 en 6 vormen ‘Orkest in de Klas’. Onder leiding van vakdocenten hebben zij kennisgemaakt met de verschillende instrumenten en hebben in zes weken tijd een zelfgekozen instrument geleerd. Groep 7 heeft het ritmegevoel ontwikkeld met behulp van djembés en groep 8 is een samba percussie ensemble geworden.




Het muziekproject ‘Beekpark Swingt’ is afgelopen donderdag afgesloten met een eindconcert in het Openlucht Theater in Hertme.

In het kader van ‘Meer Muziek in de Klas Borne’ is de Beekpark school de afgelopen periode met een muziekproject voor de hele school bezig geweest. De leerlingen van groep 1 t/m 8 hebben lessen gevolgd van Cladans, Bornse Harmonie en de Muziekschool.

Groepen 1 en 2 hebben danslessen gevolgd. Groep 3 heeft leren blokfluiten en groep 4 is gaan zingen.

Groep 5 en 6 vormen ‘Orkest in de Klas'. Onder leiding van meerdere vakdocenten hebben zij kennis gemaakt met de verschillende instrumenten van een orkest en hebben in zes weken tijd een zelfgekozen instrument geleerd.

Groep 7 heeft het ritmegevoel ontwikkeld met behulp van djembés en groep 8 is een samba percussie ensemble geworden.


Swingende uitvoering

Het muziekproject werd afgesloten met een swingende uitvoering van alle groepen in het Openlucht Theater Hertme. De groepen vertoonden hier onder het toeziend oog van hun ouders, broertjes en 


Eindconcert BEEKPARK SWINGT groot succes!