De broers Bertus en Wim van de Merwe organiseren weer Brommers Kiek'n.
De broers Bertus en Wim van de Merwe organiseren weer Brommers Kiek'n. Foto: EMILE WILLEMS

Het is weer mogelijk Brommers kiek’n bie Lucky

Algemeen

RIJSSEN - De broers Bertus en Wim van de Merwe organiseren voor de zestiende keer ‘Brommers kiek’n bie Lucky’. The New Amen Corner en The Murphy Jets laten de jaren zestig en zeventig herleven tijdens deze editie.

‘Brommers kiek’n bie Lucky’ noemen de gebroeders Wim en Bertus van de Merwe het. Na het succes van vorige jaren organiseren zij in de Rijssense discotheek ‘Lucky’ voor de zestiende keer Brommers Kieken. Deze editie zal plaatsvinden op vrijdag 31 maart. “We hebben voor die avond weer een grote naam weten te strikken”, vertellen de gebroeders. “Met trots kunnen we melden, dat uit Engeland The New Amen corner op het podium van Lucky zal staan. Verder zullen ook The Murphy Jets nog optreden. Liefhebbers van de jaren ‘60 en ‘70 komen dus volledig aan hun trekken.”

Op 31 maart kan niet alleen van de muziek van The New Amen Corner en The Murphy Jets genoten worden. Er kunnen ook daadwerkelijk brommers bezichtigd worden en er kan zelfs op brommers worden gereden.

De zaal van Lucky gaat open om 20.00 uur. Kaarten zijn te koop via de website van Lucky, bij Bibliotheek Nijverdal en bij Primera Nijverdal.

lucky.nl/events/brommers-kieken-2023