Circus Events uit Amsterdam laat zijn kunsten zien bij de Circus Braderie.
Circus Events uit Amsterdam laat zijn kunsten zien bij de Circus Braderie. Foto:

Circus Braderie op zondag 2 april

Bij de Circus Braderie op Woonboulevard Almelo zijn op zondag 2 april clowns en acrobaten van Circus Events uit Amsterdam aanwezig. De gezellige Circus Braderie wordt van 12.00 tot 17.00 uur gehouden,

Almelo - De artiesten van Circus Events uit Amsterdam zijn met hun immense circustent in 2019 ook al eens neergestreken op de gezelligste woonboulevard van Twente. Destijds met hun grote Fantasie-Show en nu zullen de circusartiesten zich bevinden tussen het winkelende publiek op de Zondag Braderie.
Artiesten-begeleider Kitty vindt de sfeer op het meubelplein tijdens de Zondag Braderie erg gezellig. Zo kunnen ouders lekker rondstruinen bij de home-deco, kleding- en snuisterijkramen of uiteraard inkopen doen in de winkels op het woonplein.
Ook kun je tijdens deze braderie rondom lunchtijd weer lekker neerstrijken bij de loempia-, gebraden kip-, worsten- of palingkraam. En daarnaast heeft deze braderie altijd een leuk thema. Dat maakt het onderscheidend van andere markten of braderieën. Dit keer dus het thema Circus en dit is doorgevoerd in zowel de gekke typetjes op het plein als in de gratis kinderentertainment.

Clown OkiDoki 

Met zijn attributen weet OkiDoki met veel interactie en improvisatie als clown, mimespeler, ballonartiest en jongleur de mensen om zich heen te vermaken. Let op want hij is vingervlug en neemt je zo in de maling. Kinderen moeten altijd erg hard om deze grappige clown lachen. Maar deze professionele clown is dan ook wel van alle markten thuis.

Adriaantje zou jaloers zijn

Bassie en met name Adriaantje zouden jaloers zijn op de stapelkunsten van het acrobatenteam. Uit het niets worden tussen het publiek stapel-technieken en mooie figuren gevormd. Kinderen wordt geadviseerd om het niet na te doen. Maar gelukkig zijn er ook springkussens aanwezig, mocht de verleiding toch te groot zijn.

'gedurende het jaar wordt de braderie als erg gezellig ervaren'

Schminkteam

Karlijn en haar team zijn 'Grime' opgeleid. Dit betekent dat zij van ieder kind een waar kunstwerk kunnen maken als het op schminken aankomt. Van clown tot prinses en alles wat daar tussenin zit.

Knutselcorner

Bonnyz kan ook tijdens deze gezellige braderie met haar creatieve team niet ontbreken. Dit keer worden er circus-sleutelhangers en kettingen geknutseld. Wil jij extra veel glitters of je eigen tekeningen erop? Alles mag, want hier maakt het niet uit of de tafels vies worden, als het eindresultaat maar betoverend mooi is!

Maandelijks 

De winkeliers van Woonboulevard Almelo zien dat de maandelijks terugkomende braderie gedurende het jaar als erg gezellig wordt ervaren. Zij willen de braderie ook voor iedereen toegankelijk en gezellig houden. Daarom zijn zowel de schminkdames als de kinderknutselactiviteiten altijd gratis. Wil je naar de braderie komen en niet zoeken naar een parkeerplek? De fiets of auto kan ook bij Sporthal IISPA geparkeerd worden.

Afbeelding