Marielle Kwakkel geeft deze interessante cursus bij de Volksuniversiteit Hengelo.
Marielle Kwakkel geeft deze interessante cursus bij de Volksuniversiteit Hengelo. Foto: MICHEL DE BOER

Cursus ‘Rust in je hoofd, rust in je leven’ met Marielle Kwakkel

Algemeen

Ik ben Marielle Kwakkel en ik geef vanaf 13 april een cursus ‘Rust in je hoofd, rust in je leven’ bij de Volksuniversiteit. Naast docent bij de Volksuniversiteit heb ik een eigen praktijk.

HENGELO - Ik ben therapeut, vrouw, moeder, spiritueel en levensgenieter. Ik help personen hun belemmerende patronen te transformeren en te helen zodat ze in rust en vrijheid kunnen leven met vertrouwen in het universum. Ik ben Sociaal Pedagogisch Hulpverlener en heb in die hoedanigheid gewerkt in de psychiatrie met zowel volwassenen als kinderen. Daarnaast ook met jongeren in diverse instellingen en diverse problematiek. 


In 2017 ben ik afgestudeerd als Energetisch Therapeut. Het jaar 2017 heb ik besteed aan onderzoek naar de psychologische en spirituele oorzaken van depressieve klachten. Sinds 2017 heb ik een eigen praktijk. Ik vind het belangrijk te werken vanuit ervaringsdeskundigheid. Deze cursus is ontstaan doordat ik zelf ook veel onrust in mijn hoofd en leven heb ervaren in de vorm van terugkerende depressies. Om mij heen zie ik veel mensen die met dezelfde onrust kampen. Dat doet mij pijn omdat ik weet dat er een oplossing is. Hiermee laat ik je in deze cursus graag kennis maken. Uiteraard met een methode die goede resultaten op heeft geleverd. Verder vind ik het belangrijk om mezelf te ontwikkelen en daardoor te groeien en help daar anderen ook graag bij. Het maakt me gelukkig om te zien hoe mensen tijdens de cursus opbloeien en dat kwartjes vallen. Dat de drempels wegvallen en men zich weer vrij voelt. Verder ben ik een buitenmens. Ik ben graag in de natuur, wandel en fiets graag met mijn hond Nycke waarmee ik ook train. Buiten ben ik graag bezig in mijn (moes)tuin. Ik lees en studeer graag en ik doe ook graag gewoon eens niets. Ik woon samen met mijn vrouw, dochter en huisdieren.


Marielle Kwakkel


Kijk voor meer informatie over deze en andere cursussen ook op: www.volksuniversiteit-hengelo.nl

Volksuniversiteit Hengelo

Pen