Ria Stegge in haar winkel. Ze organiseert twee dagen modeflitsen.
Ria Stegge in haar winkel. Ze organiseert twee dagen modeflitsen.

Twee dagen modeflitsen Stegge Mode

Algemeen

Modeliefhebbers opgelet! Er zijn modeflitsen de komende dagen bij Stegge Mode in winkelcentrum Groot Driene. Ook is een mooie collectie schoenen te bewonderen. “Het worden twee leuke dagen op vrijdag 31 maart en zaterdag 1 april. Net als vorig jaar zal het weer druk worden. Iedereen vindt dit leuk”, zegt Ria Stegge. 

HENGELO - Ria Stegge van Stegge Mode in winkelcentrum Groot Driene in Hengelo verheugt zich op een mooi modeseizoen. Ze hoopt dat veel mensen gaan genieten van de nieuwste mode. “Die heeft nu opvallend felle kleuren. De modeontwerpers hebben daarvoor gekozen om het leven op te fleuren. We hebben natuurlijk vervelende jaren achter de rug. Dat is de reden dat er dit seizoen voor felle kleuren is gekozen”, zegt Ria Stegge, die vorig jaar met haar winkel het vijftigjarig bestaan vierde. Stegge Mode is in de afgelopen decennia uitgegroeid tot een begrip in Hengelo. De modezaak aan de Willem de Merodestraat 68 organiseert twee modedagen. Die worden gehouden op vrijdag 31 maart en zaterdag 1 april. Op beide dagen lopen mannequins door het winkelcentrum. Ze presenteren dan de nieuwste mode. “Het is natuurlijk leuker om mannequins te zien lopen in de mode dan alleen naar de kleding op een hanger in de winkel te kijken. Zo zie je hoe leuk de kleding is als die gedragen wordt. Ze lopen door het hele winkelcentrum en delen kortingsbonnen uit. Deze bonnen geven recht op tien procent korting”, zegt Ria Stegge. In de winkel krijgen klanten bovendien een hapje en een drankje. Ook is er voor de kopende klanten op die twee dagen een attentie. “Deze dagen organiseren we twee keer per jaar. De andere keer is altijd in september.” Maar nu staat alles dus in het teken van het naderende voorjaar en de zomer. De mannequins lopen komende vrijdag en zaterdag van 10 tot 12 uur en van 14 tot 16 uur door winkelcentrum Groot Driene. Stegge Mode richt op mode voor vrouwen van 35-plus tot 80-plus. Leuke, vlotte kleding, maar geen jeans. Er is een uitgebreide collectie dameskleding van topmerken bij Stegge Mode.

Nieuw dit jaar is een presentatie van een collectie mooie schoenen. “Mijn zoon Remon heeft een maand geleden een schoenenwinkel geopend aan de Langestraat 48 in Delden. Een klein deel van de collectie uit zijn winkel wil ik die twee dagen graag presenteren”, zegt Ria Stegge.

stegge-mode.nl

Presentatie mooie collectie schoenen

‘Er is dit
seizoen voor
felle kleuren
gekozen’

Stefan Wegdam

Afbeelding