YuanYuan Li geeft de opfriscursus Mandarijn Chinees.
YuanYuan Li geeft de opfriscursus Mandarijn Chinees. Foto:

Opfriscursus Mandarijn Chinees met YuanYuan Li vanaf 7 maart

Mijn naam is YuanYuan Li en ik geef vanaf 7 maart een korte opfriscursus (Mandarijn) Chinees bij de Volksuniversiteit in Hengelo. 

HENGELO - Ik kom uit Kunming, een stad met 8,5 miljoen mensen in Zuidwest-China, op 1890 m hoogte. Ik woon sinds september 2020 in Nederland. In China was ik commercieel manager bij een internationaal medicijnen bedrijf. Door deze stap is er veel veranderd in mijn leven.

Ik ben graag bezig met taal en cultuur. Door de taal te leren, kun je de cultuur van een land beter begrijpen. Zo ben ik meer van Nederland gaan begrijpen en vind ik het erg leuk om cursisten te helpen meer van China te begrijpen. Ik geniet van het lesgeven en de voorbereidingen daarvoor.Deze cursus is geschikt voor wie al enige kennis heeft van de taal. Het accent ligt op luisteren, spreken en lezen. Aansluitend is het is mogelijk je voor het najaar in te schrijven voor een cursus Chinees voor gevorderden.


YuanYuan Li


De Volksuniversiteit Hengelo heeft ook de nodige andere leuke workshops en cursussen voor diverse doelgroepen. Of je nu graag werkt aan praktische vaardigheden of juist een leuke tijdsbesteding zoekt. Kijk voor meer informatie en het actuele aanbod op de website: www. volksuniversiteit-hengelo.nl

Pen