Het Oosten houdt MTB-clinics voor vrouwen.
Het Oosten houdt MTB-clinics voor vrouwen. Foto:

MTB-clinics Het Oosten

Enschede - EWV het Oosten houdt op de zaterdagen 10, 17 en 24 juni een MTB-clinic voor vrouwen. "Onder leiding van ervaren instructeurs gaan we op de eerste twee zaterdagen oefenen met de techniek. De laatste zaterdag fietsen we een ronde met een groep door de buurt. Het startpunt is de kantine van DOS-WK.'' Aanmelden via: mtb@ewv-hetoosten.nl.

FC Fietsplezier verrast

Enschede - FC Fietsplezier houdt zondag 11 juni een Verrassingstocht vanaf winkelcentrum Stokhorst aan de Brassehorst. De route gaat richting Oldenzaal en De Lutte (35 km) en Denekamp (65 km). Start tussen 9.30 tot 13.00 uur.

LSV naar de zaterdag

Lonneker - LSV Vrouwen 1 voetbalt komend seizoen in de vierde klasse op zaterdag. "De lange ritten naar de Achterhoek zijn dan voorbij", zegt trainer Joscha Lansink. "Met een groep van 20 dames is het de bedoeling om binnen twee jaar een klasse hoger te kunnen spelen.''

Stokhorst wint Beeball

Enschede - Park Stokhorst 1 heeft op de velden van Tex Town Tigers het Beeballtoernooi gewonnen. Het Zeggelt werd tweede. Zo'n 800 basisschoolkinderen (groep 4 en 5) deden mee.