Ook in 2022 was er een braderie rondom winkelcentrum Stadsveld.
Ook in 2022 was er een braderie rondom winkelcentrum Stadsveld. Foto:

Braderie in Stadsveld zoekt nog nieuwe kraamhouders

"Vorig jaar was de braderie op Stadsveld een groot succes", laat Zwaantje van Dijk van Koeleman Rijwielen weten. "Reden om ook dit jaar er weer eentje te organiseren."

ENSCHEDE - Dit jaar wordt de braderie rondom winkelcentrum Stadsveld gehouden op zaterdag 22 april van 9.00 tot 17.00 uur. Zwaantje is al druk bezig met alle voorbereidingen ervan. "Er komt veel bij kijken. Voor de vergunningaanvraag moet een hele stapel papieren ingevuld worden, de kramen moeten verhuurd worden. Veel winkeliers van het winkelcentrum zullen een kraam hebben en de standhouders van vorig jaar hebben al een uitnodiging gehad, maar nieuwe verkopers zijn van harte welkom!" Aanmelden kan bij Zwaantje. Ga naar de fietswinkel van Zwaantje of bel 06 - 3622 6969. Huurprijs is net als vorig jaar 20 euro. 

Een braderie zonder muziek, eten en drinken en attracties, is geen echte braderie. Ook daar is voor gezorgd. "Iedereen kan zich vermaken tijdens de braderie. We hebben een podium bij het winkelcentrum staan en tussen 12.00 en 15.00 uur speelt de band Die Neuen Oberkrainer daar live", aldus Zwaantje, "en op het plein zal een dj voor de muziek zorgen. Kinderen kunnen zich vermaken met diverse attracties. Het gaat weer gezellig worden!"