Het enthousiaste team van CECIL Store Enschede: Petra, Anne, Charlotte, Lily en Herma.
Het enthousiaste team van CECIL Store Enschede: Petra, Anne, Charlotte, Lily en Herma. Foto:

CECIL Store is al vijf jaar een begrip in Enschede

Algemeen

CECIL opende op 29 maart 2018 haar deuren aan de Heurne 4A. “Dat is inmiddels alweer vijf jaar geleden”, aldus Herma Stoel, eigenaar CECIL Store Enschede. “Wij vinden dit echt een heel mooi moment om dit te vieren met onze klanten. Daarom hebben wij van woensdag 29 maart tot en met zondag 2 april feest. Elke dag maak je als klant kans op een prijs, ook mag je dobbelen in de winkel om een leuke korting te krijgen”. 

ENSCHEDE - CECIL is authentiek en bij de tijd, zegt Herma Stoel. “Bij CECIL is ieder item een must-have, want CECIL is net als onze klanten authentiek, nieuwsgierig en bij de tijd. Modetrends volgen elkaar razendsnel op en omdat wij altijd snel reageren op de laatste ontwikkelingen, kunnen we modetrends telkens weer op een nieuwe manier interpreteren. Maandelijks zijn we weer trots op het resultaat: moderne collecties, uitstekende kwaliteit en een mooie pasvorm. Tel daarbij op een goed, klantvriendelijk, servicegericht en eerlijk verkoopadvies en je hebt de perfecte voorwaarden om juist bij ons in de CECIL Store Enschede te slagen.”

“Wij hebben in die jaren een ontzettend leuke vaste klantenkring opgebouwd”, vult Petra Thomas aan. “Bij ons staat gezelligheid en eerlijkheid in een hoog vaandel. Zoals wij zelf behandeld willen worden, zo behandelen wij de klant. Het is elke keer weer een feestje als de koffietafel gezellig gevuld is, wij de dames in de paskamer leuke kleding mogen aandragen en adviseren.”

Hierbij nodigen Petra, Anne, Charlotte, Lily en Herma, het team van CECIL Store Enschede, iedereen uit om het jubileum samen te vieren in de winkel aan de Heurne 4A in Enschede. De koffie staat klaar!

dameskledingzaak.nl