boek
boek Foto:

Bibliotheek Rijssen-Holten

Workshop over de website van de gemeente

Bibliotheek Rijssen-Holten organiseert in samenwerking met de gemeente een workshop over de website van de gemeente. Deze workshop is op maandag 20 februari in bibliotheek Holten en begint om 9.00 uur.

HOLTEN - De gemeente Rijssen-Holten heeft een website waar veel op te vinden is en waar veel dingen zelf geregeld kunnen worden. In de workshop laat een bibliotheekmedewerker zien wat er allemaal te vinden is en hoe men de eigen gegevens kan beheren (mijn omgeving).
Op de gemeentewebsite is informatie over zaken die in de gemeente spelen te vinden, maar ook over meer algemene zaken zoals verkiezingen. Er kunnen ook afspraken voor bijvoorbeeld het verlengen van het rijbewijs gemaakt worden. In de 'mijn omgeving' zijn de eigen gegevens in te zien en kan worden gevolgd hoe het staat met zaken. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een aanvraag voor ondersteuning vanuit de WMO of een bouwvergunning.
De workshop is op maandag 20 februari van 9.00 tot 11.00 uur in de Bibliotheek Holten. Aanmelden kan via de agenda op www.bibliotheekrijssenholten.nl , telefonisch 0548-513431 of aan de balie van een van de vestigingen. Neem DigiD-gegevens mee naar de workshop en eventueel een eigen apparaat.

Afbeelding