Gospelkoor Eternal Joy start met potgrondactie

De jaarlijkse verkoop van potgrond door Gospelkoor Eternal Joy is weer van start gegaan. Het lijkt misschien nog zo vroeg begin februari, maar wie de potgrond nu besteld heeft dan al de basis in huis voor een mooi voorjaar met bloemen en planten in de tuin en op het terras. 

RIJSSEN - De potgrond is op verschillende manieren te bestellen. Zo kan men bestellen via één van de koorleden, via de website van Eternal Joy of door een e-mail te sturen naar eternaljoyrijssen@gmail.com

De potgrond kost 3,50 euro per zak van 40 liter en drie zakken kosten 10 euro. Op de website staan actiecodes vermeld voor het bestellen van drie, zes of negen zakken via de website. Door de actiecode behorende bij het gewenste aantal zakken in te vullen bij het bestellen, wordt de korting verrekend. Bij het bestellen via e-mail moet vermeld worden hoeveel zakken men wil hebben en adres, e-mailadres en telefoonnummer (liefst mobiel), zodat het koor weet waar de potgrond bezorgd moet worden en ze een betaalverzoek/tikkie kunnen sturen.

Bestellen kan tot en met 1maart. De potgrond wordt dan rond zaterdag 18 maart gratis thuisbezorgd.

www.eternaljoy.nl/winkel