De Tug of War commissieleden zichtbaar blij met de eervolle titel Keunedarper van het Jaar (foto: Freddie Paalman).
De Tug of War commissieleden zichtbaar blij met de eervolle titel Keunedarper van het Jaar (foto: Freddie Paalman). Foto: Freddie Paalman

Organisatie Tug of War is Keunedarper van het Jaar

door Coen van Hoevelaak Het zal binnen de benoemingscommissie van de Keunedarper van het Jaar geen groot ‘getouwtrek' zijn geweest. Wat deze zomer werd neergezet door de Tug of War organisatie verdient de titel "Keunedarper van het Jaar”.

HOLTEN - In een vol zalencentrum De Poppe was het zaterdagavond direct na de openingswoorden van President Michel Nijenhuis de beurt aan Prins Plakkie van de Leggenbarg om de Keunedarper van het Jaar bekend te maken. Met het opsommen van indrukwekkende cijfers over aantallen deelnemers, landen, kilo's eten en andere wetenswaardigheden was het direct duidelijk dat de eervolle titel naar de organisatie van het Tug of War-evenement ging. Gehuld in het organisatietenue werd door Marti Jansen de oorkonde in ontvangst genomen en werden alle organisatieleden versierd met een medaille. En de voorzitter had nog een uitnodiging voor Prins Plakkie met zijn adjudant. "Wij zijn zeer vereerd met deze titel en nodigen Prins Plakkie met zijn adjudant uit om een avond mee te trainen en het touwtrekken te ervaren. Misschien ook nuttig om de aangekomen kilo's er af te trainen”, speecht voorzitter Marti in zijn dankwoord. Keunedarp is weer een Keunedarper van het Jaar rijker.