informatie
informatie Foto:

Actie voor Maranatha

Verkoop stroopwafels en erwtensoep

De vriendenstichting van woonzorgcentrum Maranatha houdt op zaterdag 18 februari een erwtensoep- en stroopwafelverkoop. De opbrengst hiervan is bestemd voor de aanschaf van een tuinbank. 

RIJSSEN - Ook dit jaar kan er weer erwtensoep en/of stroopwafels besteld worden bij de vriendenstichting van Maranatha. Erwtensoep kost 6 euro per liter en stroopwafels 3 euro per pakje van 10 stuks. Bestellingen worden op zaterdag 18 februari tussen 9.00 uur en 12.00 uur bezorgd bij adressen in Rijssen. Wie niet in Rijssen woont, kan de bestelling tussen 16.00 uur en 18.00 uur ophalen aan de Baankamp 31 Rijssen. 


Bestellen

Bestellingen kunnen tot en met 11 februari doorgeven worden door een e-mail te sturen naar Suzan Heuvelman (suzanheuvelman@gmail.com), een appje te sturen naar 06-52145676 of door een briefje met bestelling, naam, adres, telefoonnummer en betalingswijze in een envelop af te geven op het adres Baankamp 31. Tevens kan het worden afgegeven bij de receptie van Maranatha.

Betalen kan door het geld in de envelop met de bestelling te doen of rechtstreeks over te maken naar NL71 RABO 0390 8887 51 van Stichting Vrienden van SVRO. Betalen via tikkie is ook mogelijk.

Afbeelding