Afbeelding
Foto:

Jubileumeditie Rijssense Revue is uitverkocht

De Rijssense Revue is tot nu toe een daverend succes. Alle voorstellingen van deze bijzondere vijftigste jubileumeditie zijn uitverkocht en er zijn zelfs wachtlijsten. 

RIJSSEN - Vorige week donderdag was er een gratis voor-première, mogelijk gemaakt door Reggeborgh. “Mensen met een beperking of mensen die in een instelling wonen, konden hier naartoe. Daar hebben 170 mensen gebruik van gemaakt, een record aantal”, meent speler Johan Abbink. Het gaat in totaal om vijf voorstellingen inclusief de voor-première. Er zijn nog twee voorstellingen, vrijdag 3 februari en zaterdag 4 februari.

Met bijna het volledige college van B&W in de zaal ging de jubileum revue ‘Smaakn Veskilt' op vrijdag 27 januari in première. Spannend voor de ruim zestig medewerkers van revue en Parkgebouw. Om 20.00 uur ging het doek open en werd het publiek meegenomen in bizarre en lachwekkende taferelen over wat er zich afspeelt in Rijssen en natuurlijk werd Enter weer op de hak genomen. De sketches, zang en dans wisselen elkaar af tijdens de gehele show. Ook is er een terugblik op vijftig jaar revue. Het decor bestaat uit een grote beamerwand met led-theaterverlichting, prachtig opgezet. Het is te merken dat het hele team goed op elkaar is ingespeeld.

Afbeelding