Afbeelding

Er wordt feest gevierd aan het Zwartepad 4 in Holten

Algemeen

HOLTEN - Gewoon Leuk Men-women-kids bestaat 15 jaar. Een grote ballonnenboog voor de winkel aan het Zwartepad 4 in Holten maakt duidelijk dat er iets te vieren valt. Binnen heeft Erika Thalen de koffie klaarstaan.

“De  jaren zijn voorbij gevlogen,” aldus Erika, “maar het is voor mij inmiddels tijd om afscheid te nemen van deze mooie zaak. Ik merk dat mijn ideeën een beetje op zijn en dat ik het op pad gaan en alle randzaken wat lastiger ga vinden.” Stoppen doet Erika echter wel met pijn in haar hart. “Onze winkel is een enorme toevoeging voor het Holtense centrum. We hebben in alle jaren goede banden opgebouwd met zoveel mensen, dat blijft een unieke ervaring. Hopelijk staat er nog iemand op om deze winkel weer met volle passie en enthousiasme voort te zetten, zodat Gewoon Leuk kan blijven bestaan.” 

Tot 31 juli kan iedereen nog volop bij Gewoon Leuk terecht voor de voorjaars- en zomercollectie. Deze collectie hangt klaar om bewonderd te worden en voor iedere klant is er een leuke attentie tijdens de komende aktiedagen. “Natuurlijk zijn er hele leuke winacties en verlotingen. Dit is allemaal te volgen op onze Instagram en Facebook. We hebben er zin in!”