Fit met Passie is uiteraard blij met de nieuwe sponsoren.
Fit met Passie is uiteraard blij met de nieuwe sponsoren. Foto:

Nieuwe shirtsponsoren voor Fit met Passie

BORNE - Autobedrijf Zuithof en Profez bewindvoering zijn de nieuwe shirt sponsoren van Fit met Passie. Henk Passies, eigenaar van Fit met Passie, heeft hardloop- en wandelgroepen in Borne, Hengelo en Almelo. Henk is zijn passie gevolgd om dat te doen wat hij echt leuk vindt. Met veel aandacht en zorg brengt hij mensen in beweging. Dat kan met hardlopen, of wandelen. Hij geeft ook clinics en trainingen aan scholen of bedrijven. Met deze shirtsponsoring kunnen deelnemers in de bijzonder fraaie “Fit met Passie” shirtjes sporten en bewegen.

Bij Autobedrijf Zuithof uit Bornerbroek staat al ruim 60 jaar de koffie klaar voor hun klanten. Het bedrijf is officieel Subaru-dealer en Suzuki specialist voor heel Twente. Rene Zuithof is zelf meer een autorijder dan hardloper. René ondersteunt Fit met Passie. Hij vindt het belangrijk dat veel mensen bij Henk, met die passende achternaam, in beweging komen en blijven.

Miranda Tsong van Profez, bewindvoerders, mentoren en curatoren, loopt sinds kort hard bij Fit met Passie. Profez steunt Fit met Passie, omdat hardlopen een relatief goedkope sport is die je altijd en overal kunt beoefenen, samen of alleen. Profez zorgt met passie voor jouw financiële gezondheid. Zorg jij met dezelfde passie voor je lichamelijke en geestelijke gezondheid?

Nadere info bij Henk Passies, bel 06-83965445 of mail info@fitmetpassie.nl