Het gaat weer gezellig worden!
Het gaat weer gezellig worden! Foto:

Het Grote Ditist Bingo Bloasfeest 2022 zondag

Dweilorkest ‘Ditist’ organiseert op zondag 27 november wederom haar eigen dweilfestival. Op dit festival treden diverse top dweilorkesten uit Twente op ter voorbereiding op het komende carnavalsseizoen en om zich te laten horen aan andere collega orkesten.

BORNE - Het is altijd een gezellig en ontspannen festijn voor elke kapel omdat er niet wordt gejureerd en er dus zonder wedstrijdspanning gespeeld kan worden. De volgorde van de optredens wordt bepaald door een levensgrote Bingomolen waaruit ná elk optreden een nummer rolt corresponderend met een nummer die elke kapel ontvangt bij aankomst, deze kapel is dan de volgende in de rij om hun muzikale kunsten te laten horen en zien. In de pauzes is er muziek door EGH Music. Het geheel vindt plaats bij café Brockie in Bornerbroek, aanvang 15.00 en de entree is gratis.

‘Ditist' is in 1996 opgericht in Borne en bestaat dus al ruim 26 jaar. Het dweilorkest speelt het hele jaar door in Nederland en Duitsland o.a. op bedrijfsfeesten, bij jubilea, op Schützenfesten en natuurlijk door heel Twente tijdens de carnavalsdagen. Deze optredens staan in het teken van gezelligheid en het vermaken van het publiek met een goed stukje muziek. Het repertoire is zeer breed. Het reikt van nummers van Queen en Golden Earring tot nummers van DJ Paul Elstak en Anita Meijer. Kortom, voor elk wat wils!

Kom kennis met ons maken op zondag de 27e!