Afbeelding
Foto:

Leuke hotels in Nederland en Duitsland van NuWeg Exclusief

De Werkgroep Belangenbehartiging KBO PCOB Overijssel heeft een ledenvoordeel kunnen verkrijgen voor het boeken van hotels van de bookingsite NuWeg Exclusief.

NuWegExclusief heeft, hoofdzakelijk, leuke hotels in Nederland en Duitsland een enkele in Frankrijk, Engeland en Oostenrijk in haar programma. NuWeg Exclusief blijkt vergelijkbaar met andere bookingsites de goedkoopste te zijn met behoud van kwaliteit. Ze hebben ook geen binnendienst of telefoniste die u te woord kan staan, wel zijn ze heel goed bereikbaar via email. De besparingen die dat oplevert zijn terug te vinden in de goedkope aanbiedingen, vaak overnachtingen met halfpension. De ervaringen met NuWeg Exclusief zijn ronduit lovend en positief.

Ledenvoordeel
Het ledenvoordeel is dat de boekingskosten à 15 euro niet betaald hoeven te worden.Tijdens het boeken vult u de speciale boekingscode in. De code voor leden van KBO PCOB Overijssel is opvraagbaar op het kantoor van KBO PCOB Overijssel in Raalte. Mail naar Sylvia Eshuis e-mail info@kbo-overijssel.nl of bij uw eigen verenigingssecretariaat.