Afbeelding
Foto:

Heerlijk genieten van versbakkerij Savonije mét ledenvoordeel

ENSCHEDE - Versbakkerij Savonije is in Enschede geen onbekende; naast het dagverse brood en broodjes is ook het banketassortiment erg geliefd. Om u ook in deze dagen eens feestelijk te laten genieten ontvangen KBO-PCOB leden ook een mooie korting bij de bakkerij.

U koopt bij één van de vier winkels in Enschede een vruchten- of aardbeien bavarois slof of de vruchten-, slagroom- of mokka schnitte voor 6,45 euro per stuk; maar liefst 3 euro korting op de normale verkoopprijs van 9,45 euro. U kunt maximaal vijf stuks per persoon, per dag bestellen. U dient minimaal 1 dag van tevoren te reserveren bij de winkel waar u deze af wilt halen. Als extra: bij aankoop van een slof of schnitte, indien op voorraad, 1 zak witte of bruine broodjes, of 1 brood naar keuze voor 1,50 euro per stuk en maximaal 1 per klant.

Hoe bestel ik?
Bestelformulieren zijn op te vragen bij uw eigen KBO-PCOB verenigingssecretariaat. Kijk ook op: www.savonije.nl

De winkels
De vier Enschedese winkels zijn gevestigd aan de Dorpsstraat 153 in Lonneker, de Rijnstraat 40 in Deppenbroek, de Zweringsweg 218 in Stadsveld en de G.J. van Heekstraat 96 in Twekkelerveld.

Afbeelding