Afbeelding
Foto:

De Kokkerette maaltijdservice

Nog steeds doen veel senioren dagelijks hun boodschappen omdat ze nog niet op een andere manier voorzien worden. Aan de ene kant begrijpelijk, aan de andere kant is het zeer wenselijk thuis te blijven en niet naar overvolle supermarkten te gaan waar andere mensen toch geen 1,5 meter afstand van elkaar kunnen houden. De senioren zijn immers een risicogroep.

De Kokkerette maaltijdenservice kan leden van KBO-PCOB maar ook andere senioren helpen. Zij leveren dagelijks vers bereide maaltijden, koelvers of zelfs warm. Je kunt er ook een aantal maaltijden ineens bestellen. De maaltijden worden iedere dag vers bereid. De ingrediƫnten komen uit de streek, zo komen de aardappelen van het Twentse land en het vlees van een lokale vleesboerderij. Ook de groente is vers! Er zitten geen conserveringsmiddelen in, geen toegevoegde suikers en toegevoegd zout. Dieetwensen zijn geen probleem. De Kokkerette kookt dus zoals u zelf kookt

Boodschappendienst
Naast deze maaltijdenservice bieden we ook de mogelijkheid om boodschappen voor u te doen, zoals vers brood, zuivel en fruit! De Kokkerette levert haar maaltijden in Enschede, Hengelo, Delden, Haaksbergen, Borne, Deurningen, Boekelo, Beckum, Glanerbrug en Losser.

Neem contact op
Interesse? Bel naar 053-74 00 180 of kijk op www.dekokkerette.nl (maaltijdenservice).