Afbeelding
Foto: Fietsgigant

Ledenvoordeel KBO-PCOB binnen Overijssel

OVERIJSSEL - Lid zijn van de KBO-PCOB heeft zo zijn voordelen. Hieronder volgt een kleine greep uit het uitgebreide prijsvoordeel voor onze leden:

Leuke hotels in Nederland en Duitsland van NuWeg Exclusief

NuWeg Exclusief heeft, hoofdzakelijk, leuke hotels in Nederland en Duitsland een enkele in Frankrijk, Engeland en Oostenrijk in haar programma. NuWeg Exclusief blijkt vergelijkbaar met andere bookingsites de goedkoopste te zijn met behoud van kwaliteit. Ze hebben ook geen binnendienst of telefoniste die u te woord kan staan, wel heel goed bereikbaar via email. De besparingen die dat oplevert zijn terug te vinden in de goedkope aanbiedingen, vaak overnachtingen met halfpension. De ervaringen met NuWeg Exclusief zijn ronduit lovend en positief. Kijk snel op www.
nuwegexclusief.nl

Het ledenvoordeel

Het ledenvoordeel is dat de boekingskosten à €.15,- niet betaald hoeven te worden. Tijdens het boeken vult u de speciale boekingscode in. De code voor leden van KBO PCOB Overijssel is opvraagbaar bij de secretaris van uw vereniging.

Korting op e-bikes van FietsGigant Vriezenveen

Bij FietsGigant heeft de werkgroep Belangenbehartiging KBO PCOB Overijssel stevige kortingen bedongen op e-bikes! 15% korting op de eigen merken ICycle en Van Limpurg. 10% korting op alle andere merken zoals: Batavus, Sparta, Giant, Voque, Gazelle etc. Kortingen op vertoon van u lidmaatschapskaart.

Twee voorbeelden

Voorbeeld 1: Eigen merk Icycle Monoshock Nuvincy. Adviesprijs € 2.399,-, Prijs FietsGigant € 1.550,-, Korting leden KBO PCOB 15% € 233,-, Verkoopprijs leden KBO-PCOB € 1.317,- met als bonus 5 jaar garantie op fiets, motor en accu. Voorbeeld 2: Merk Sparta E-Motion C4, Adviesprijs € 2.399,-, Prijs FietsGigant € 1.499,-, Korting leden KBO PCOB 10% € 150,-, Verkoopprijs leden KBO-PCOB € 1.349,- inclusief Fabrieksgarantie Sparta. Dit zijn maar twee voorbeelden, voor andere merken en prijzen kijk op de website en bezoek de toonzaal. FietsGigant Geesterenseweg 22. Vriezenveen. Telefoon 0546-567425/www.fietsgigant.com


Ledenvoordelen voor Enschede en omgeving.

Voor KBO PCOB leden uit Enschede en omgeving geven Versbakkerij Savonije (4 winkels in Enschede) en Slagerij Wagelaar (winkels in Enschede en Boekelo) aantrekkelijke kortingen op bepaalde producten uit hun assortiment. KBO PCOB leden kunnen de bestelformulieren verkrijgen bij hun secretariaat.


www.savonije.nl

www.slagerijwagelaar.nl