Afbeelding
Foto:

Al twintig jaar en minimaal drie keer per jaar

OLDENZAAL - Wie verre reizen maakt die kan ook wat verhalen dat staat vast. Veraf en toch dichtbij, in onze eigen provincie Overijssel in Oldenzaal zijn de verhalen er ook. Hotel het Landhuis, bij uitstek een ontmoetingsplek voor de leden van de plaatselijke verenigingen, maar ook voor de senioren uit heel ons land.

Voor senioren is Oldenzaal met Hotel het Landhuis dé plek waar het goed vertoeven is. Ze komen er al 20 jaar en zullen er zolang blijven komen als hun gezondheid het toelaat. Mevrouw Rie Hoogerbeets (85) met dochter Monique uit Haarlem, mevrouw Wilma Kuiters (62) uit Spijkenisse en Mevrouw Corrie Hendriks (74) uit Wijchen, komen maar liefst drie tot vier keer per jaar naar Hotel het Landhuis in Oldenzaal. Door de jaren heen is er tussen de dames een intense vriendschap ontstaan en die is begonnen hier, bij Het Landhuis. Ik was even bij ze op de koffie met de kerst, maar de boekingen voor dit jaar zijn alweer vastgelegd.

Mooi Twente
Ze zijn weer van de partij, want dit jaar viert Hotel het Landhuis haar 125-jarig bestaan. "Weet je" zeggen ze: "Twente is zo mooi en iedere keer weer is het verblijf in Hotel het Landhuis een thuiskomen voor ons. In Oldenzaal en omgeving kunnen we genieten van al het moois dat Twente en de grensstreek te bieden heeft. Maar meer nog is de hartelijkheid en de vriendelijkheid, hier bij de familie Oolderink daar voelen we ons thuis."

Veel te bieden
Aan de voet van de Tankenberg ligt in het groene hart van Twente Hotel het Landhuis. Een bij uitstek geschikte vakantieplek voor senioren en medioren uit binnen- en buitenland. Oldenzaal is een stad die veel te bieden heeft op muzikaal en cultureel gebied en waarbij het stadshart een unieke plek is om te vertoeven. Maar ook de Twentse omgeving met haar bossen, hoge en lage essen biedt een pracht aan natuurschoon, waar mooie fietsroutes zijn aangelegd. Kortom er is veel te beleven in en om Hotel het Landhuis. De familie Oolderink heeft zich gespecialiseerd in het verzorgen van weekarrangementen voor de 55+'er, en biedt zijn gasten een verblijf aan met diverse dagtochten en entertainmentavonden .

Kwaliteit en hartelijkheid
Hotel het Landhuis wordt al heel wat jaren bezocht door senioren uit heel het land, ze weten dat kwaliteit en hartelijkheid hand in hand gaan bij de uitbaters, de familie Oolderink. Bezoeken onder leiding van een gids zijn er naar de Hofkerk en de Plechelmusbasiliek, waar jaarlijks de Matthäus Passion wordt opgevoerd. De maandagse markt in Oldenzaal is erg in trek en het vertoeven op een van de terrassen van het stadshart is een aanrader. Daarnaast worden er bustochten georganiseerd die u voeren naar kleine pittoreske dorpen en steden in Twente en het grensgebied Duitsland.

Trouwe hotelgasten!
Vrolijk, opgewekt, goed gemutst en blij, dat zijn de dames, die naar Oldenzaal komen, en dat al 20 jaar. Drie keer per jaar wordt je gehaald en gebracht van huis naar Hotel het Landhuis en terug. Ze raken niet uitgepraat over Hotel het Landhuis en de familie Oolderink, de uitbaters van dit familiehotel. Hier is alles af, hier voelen wij ons thuis. Wij komen drie maal per jaar naar Oldenzaal en verblijven dan in het gastvrije hotel. "In al die jaren dat wij hier komen hebben we nog nooit een onvertogen woord gehoord, hier kan bijna alles." De dames nemen deel aan de bustochten die vanuit het hotel worden georganiseerd, maar raken ook niet uitgepraat over de avonden vol entertainment die in het avondprogramma worden geboden.

Entertainment
Avondentertainment; van maandagavond tot en met vrijdagavond biedt de familie Oolderink een programma aan dat bij uitstek past bij de
50+'er. Men kan genieten van optredens op het gebied van muziek en dans, maar ook van cabaret, en bijzonder zijn de optredens van Oldenzaalse muziekgezelschappen. Deze optredens trekken steeds volle zalen. De dames waren hier van 23 december tot en met 28 december om hier samen met andere gasten kerst te vieren.

Mogelijk is een verblijf in Hotel het Landhuis ook wat voor u! Niet veraf maar dichtbij.

Hotel Het Landhuis is gevestigd aan de Bentheimerstraat 118 in Oldenzaal.

Tel: 0541-512496
Info@hotelhetlandhuis.nl
www.hotelhetlandhuis.nl

Foto en tekst Martin Meijerink
Foto: De tevreden gasten Rie – Corrie – Monique en Wilma.