Afbeelding
Foto:

Ook voor schade aan de autoruit naar Autobedrijf Wesselink

Het kan ons allemaal eens overkomen; een schade aan de autoruit. Bijvoorbeeld door weersinvloeden in de winter of juist de zomer, maar ook bijvoorbeeld een opspattend steentje kan al een vervelende barst veroorzaken. Natuurlijk wilt u dit dan vakkundig en snel laten repareren. Hiervoor bent u ook bij Autobedrijf Wesselink aan het juiste adres.

Autobedrijf Wesselink is namelijk aangesloten bij GlasGarage. Zij mogen voor iedere verzekeraar ruitreparaties uitvoeren. Het is een belangrijke aanvulling op de betrouwbare en uitgebreide service die u mag verwachten bij Autobedrijf Wesselink; al jaren uw vertrouwde adres voor onderhoud en reparaties. Alle merken zijn welkom in deze moderne werkplaats.

Kwaliteit staat voorop
Daan Wesselink: "We repareren als het kan en vervangen als het moet. Er worden uitsluitend materialen van originele fabriekskwaliteit gebruikt en er wordt gewerkt volgens strenge FOCWA normen. Onze monteurs hebben speciale trainingen gehad voor het repareren en vervangen van ruiten." Voor u als bestuurder en eigenaar is het natuurlijk belangrijk dat reparaties snel en zeker ook goed uitgevoerd worden zonder verlies van kwaliteit en waarde van uw auto.

Campers
Sterretje of barst in de voorruit van uw camper? Ook hiervoor kunt u bij GlasGarage terecht. GlasGarage heeft zelfs afspraken met de Nederlandse Kampeer Club dat zij de aangewezen partner zijn voor vervanging of herstel van camperruiten.

Kom langs
GlasGarage Autobedrijf Wesselink is gevestigd aan de Solingenstraat 7 in Deventer. Kijk voor meer informatie ook op: www.glasgarage.nl. Ook bij noodgevallen kunt u 24 uur per dag contact opnemen met: 0800-1246. Is de auto niet verzekerd tegen autoruitschade, dan mag u rekenen op een zeer scherpe prijs.