Afbeelding
Foto:

Nieuwe kleding voor Heetense fietsgroep dankzij AutoCity AVK

Wat is er nou mooier dan je als ondernemer inzetten voor je lokale gemeenschap? En al helemaal wanneer je hierbij ook nog eens de sport kunt steunen. AutoCity AVK stak afgelopen maand de Heetense fietsgroep volledig in nieuwe kleding.

De groep bestaat uit een zestal fietsmaten uit Heeten die wekelijks samen trainen met mooie tochten van zo'n 75 kilometer. De ploeg is dankzij de nieuwe outfits ook echt goed herkenbaar; ze kregen mooie wielertenues voorzien van AutoCity AVK's kenmerkende blauw en rode huiskleuren met mooie zwart-witte accenten. Een dynamische stijl die ook perfect past bij een veelzijdig bedrijf als AutoCity AVK.

Veel steunactiviteiten
Voor directeuren Jos Aarnink en René Temmink is het ondersteunen van sport in de brede zin erg belangrijk; het autobedrijf sponsorde door de jaren heen diverse sportieve evenementen en atleten. Uiteenlopend van de skeelertocht op de Ponyweek in Heeten, een auto voor atlete Emme Oosterwegel, website-sponsor voor S.V. Heeten en nog diverse andere vormen van ondersteuning. Ook op maatschappelijk vlak verrichtte AutoCity AVK al mooie dingen; zoals de inzet van een eigen Wensauto om wensen in vervulling te laten gaan voor mensen die afhankelijk zijn van een rolstoel.