Afbeelding
Foto:

Herwers Mitsubishi verwelkomt klanten in steeds meer plaatsen

Autobedrijf Herwers is al jaren uw dealer voor onder andere Hyundai, Nissan, Dacia, Mitsubishi en Renault en ze zijn hun activiteiten op het gebied van Mitsubishi Motors de laatste tijd stevig aan het uitbreiden.

Zo werd begin dit jaar het dealerschap rond het gebied Borculo / Neede en Deventer overgenomen. Vorige maand werd bekendgemaakt dat door overname klanten ook in Apeldoorn bij Herwers terecht kunnen voor de aanschaf van nieuwe of gebruikte Mitsubishi's en voor onderhoud.

Het statement van Mitsubishi Motors, Drive your Ambition, sluit aan bij de filosofie van Herwers. Voortdurende betrokkenheid bij uw wensen en mobiliteit is voor beide van groot belang. Sinds 1999 is Herwers dan ook al dealer van Mitsubishi. Door de jarenlange ervaring als Mitsubishi dealer heeft Herwers alle benodigde kennis in huis om haar klanten de beste service te bieden. Daarnaast doet het bedrijf er alles aan deze kennis up-to-date te houden. De technieken ontwikkelen zich in een razend tempo, maar Herwers is klaar voor de toekomst.