Afbeelding
Foto:

Vernieuwde Peugeot 308 Berline al vanaf 24.690 euro van u

Peugeot blijft vernieuwen. Zo is ook de Peugeot 308 vernieuwd en door de nieuwe kleur Bleu Vertigo is het zeker een opvallende verschijning.

De vernieuwde Peugeot 308 heeft iedereen veel te bieden. De 308 is een elegante auto om te zien, maar heeft evenzo een sportieve uitstraling door de combinatie met de grille met dambordpatroon en de vormgeving van de Full LED koplampen. Ook de klauwen ontbreken niet bij de 308. Deze zijn heel subtiel in de achterlichten verwerkt.

De uitvoeringen
De 308 Berline komt in diverse uitvoeringen op de markt: Active, Allure en GT, al dan niet als Blue Lease, waarvan de 308 Berline Blue Lease Active de voordeligste variant is. U heeft sowieso de keuze uit twee benzinemotoren, 1.2 PureTech 110 en 1.2 PureTech 130, en een diesel: 1.5 BlueHDi 130. Ook kunt u kiezen uit handgeschakeld of automatische transmissie.

Het interieur
De vernieuwde 308 is voorzien van de Peugeot i-Cockpit. Dat betekent onder meer dat de 308 een compact stuurwiel en een head-up instrumentenpaneel heeft. Natuurlijk is ook navigatie geïntegreerd en heeft de 308 tal van rijhulpen die het autorijden comfortabel en veiliger maken. Wat dacht u van vermoeidheidsherkenning, adaptieve cruise control en bijvoorbeeld een achteruitrijcamera.

Meer weten over alle mogelijkheden van de vernieuwde Peugeot 308 Berline? Ga naar Auto Palace Deventer aan de Dortmundstraat 4.