Afbeelding
Foto:

Bouwman houdt úw hoofd koel!

Afgelopen maand zagen we al de eerste tropische temperaturen in de regio. Als de afgelopen jaren enige indicatie waren, zullen we ook nu weer een warme zomer tegemoet zien. Veel mensen zullen dit jaar ook binnen Europa of zelfs binnen Nederland blijven voor vakantie, vaak met de auto. Een grondige zomercheck is dan ook belangrijk.

Naast dat Autobedrijf Bouwman zorg draagt voor het reguliere onderhoud aan uw auto, bieden zij ook een vakkundige airco-check aan. Dit is een aspect van het onderhoud dat veel automobilisten nog wel eens vergeten. Immers, als de airco werkt, dan werkt hij toch? Zelfs wanneer u de airco maar beperkt gebruikt neemt de werking af. In de praktijk verliest een aircosysteem namelijk jaarlijks ongeveer 7 procent van het koudemiddel. Dit zorgt ook voor de smering van het systeem.

Voorkom schade
Een kapotte airco is aanzienlijk duurder om te repareren dan regulier onderhoud; autobedrijf Bouwman biedt een onderhoudsbeurt van het systeem aan voor € 99,-. Het reinigen van de airco kan al voor slechts € 29,-. Ter vergelijking: een kapotte pomp kan al snel enkele honderden euro's kosten. Ook wanneer u bijvoorbeeld een rare lucht ruikt is het goed om dit na te laten kijken; een airco is namelijk vatbaar voor aangroei van schimmels en bacteriën, met name in de verdamper.

Afspraak maken
Autobedrijf Bouwman draagt graag zorg voor een vakkundige onderhoudsbeurt voor de vakantie of uiteraard de specifieke airco-check. Maak dan ook een afspraak via 0570 - 62 31 74. Of kijk voor meer informatie op www.autobedrijf-bouwman.nl. U bent van harte welkom aan de Smeenkhof 6 in Deventer.