nissan_charge_app
nissan_charge_app Foto: Nissan

Nissan Charge nu ook voor Nissan-rijders in Nederland beschikbaar

Elektrisch rijden is de afgelopen jaren steeds populairder geworden. De innovatieve aandrijflijnen, mooie innovaties en steeds betere prestaties weten meer en meer kopers over te halen. Om het elektrisch rijden zo praktisch en betaalbaar mogelijk te maken in binnen- en buitenland kunnen Nissan-rijders nu ook gebruik maken van Nissan Charge.

De Nissan Charge app is vanaf nu ook in Nederland beschikbaar, zowel voor smartphones als reguliere webbrowsers. Met de app kunnen gebruikers het meest praktische laadpunt vinden, compleet met routebeschrijving. De app geeft onder meer aan of de lader in gebruik is of beschikbaar. Met de app kan men ook vooraf de prijzen zien voor het laden; zo weet men precies hoeveel men moet betalen zonder verrassingen achteraf. Wanneer de Nissan-rijder binnen Nissan's partner-netwerk van laadstations blijft, profiteert men bovendien van veel voordeliger tarieven.

Goed inzicht
De Nissan Charge app is dus vooral heel praktisch om inzicht te krijgen in het goed en betaalbaar laden. Daarnaast geeft de app ook een overzicht van alle facturen; u ontvangt maandelijks één gedetailleerde factuur, zonder verdere rompslomp.

Laadsleutel
Naast de app biedt Nissan ook een gratis laadsleutel aan die alle eerdere laadsleutels vervangt. Dit geeft u de vrijheid om de meeste publieke laadpunten binnen Europa te gebruiken; erg handig met de vakantie in het vooruitzicht. De laadsleutel is gratis te bestellen via de Nissan Charge app of de online portal.

Maak kennis
Nissan heeft de afgelopen jaren diverse elektrische auto's toegevoegd aan het gamma. Zowel voor de particulier als ondernemer is elektrisch rijden steeds interessanter geworden. Autobedrijf Herwers laat u dan ook graag eens kennismaken met het elektrische gamma van Nissan. Kom bijvoorbeeld langs voor een vrijblijvende proefrit met de populaire Nissan Leaf of de veelzijdige E-NV200 elektrische MPV of bedrijfswagen. Deze is er ook in grotere laadvolumes voor de ondernemer die wat meer mee moet nemen. En: deze maand presenteert Nissan ook nog een nieuwe elektrische SUV, de Nissan Ariya. Autobedrijf Herwers ontvangt u graag in de showroom aan de Solingenstraat 3 in Deventer en Laan van de Dierenriem 29 in Apeldoorn. Kijk ook op: www.herwers.nl/nissan