Afbeelding

Vitara en S-Cross nu ook leverbaar als Smart Hybrid

Suzuki heeft de afgelopen jaren het gamma steeds duurzamer gemaakt. De introductie van de diverse Smart Hybrid aandrijflijnen had veel voordelen: lager verbruik, minder uitstoot en uitstekende prestaties. Ook de populaire Vitara en S-Cross zijn vanaf nu leverbaar als Smart Hybrid.

Per 1 juli zijn de nieuwe versies met 48V Smart Hybrid-aandrijflijn officieel verkrijgbaar. Net als in de Suzuki Swift Sport wordt de 1,4 liter Boosterjet turbobenzinemotor van 129 pk bijgestaan door een geïntegreerde startmotor die zijn kracht haalt uit een 48V lithium-ion accu. Deze 14 pk sterke motor ondersteunt de benzinemotor tijdens het accelereren en zorgt voor een hoger maximumkoppel bij een lager toerental. De auto's zijn hierdoor ook niet wezenlijk zwaarder geworden.

Mooie opties
Suzuki levert de Vitara en S-Cross Smart Hybrids met drie uitrustingsniveaus. Zo is deze motorisatie nu ook leverbaar op de Comfort-uitvoering, die tevens een uitgebreidere standaarduitrusting dan voorheen heeft. Met onder meer adaptieve cruise control, climate control, DAB+ radio, regensensor en LED-koplampen. Daarnaast is ook het Suzuki Safety System standaard op deze Smart Hybrids. Dit is op de Select en Styleedities van de Vitara nog uit te breiden naar het Safety System Pro, wat onder meer Blind Spot Monitor, Dual Sensor Brake Support, Lane Departure Warning en verkeersbordherkenning toevoegt.

Nu leverbaar
De Suzuki Vitara Smart Hybrid en S-Cross Smart Hybrid zijn nu leverbaar, beide vanaf 24.999 euro. AutoCity AVK geeft u graag een passend advies en een kennismaking. Gevestigd aan de Revalstraat 2 in Deventer. Kijk ook eens op de website: www.autocityavk.nl