Afbeelding
Foto:


Renault ZOE breekt records

Dat elektrisch rijden in de lift zit, wordt wel bewezen door de Renault ZOE. In mei dit jaar werden er 56 procent meer elektrische auto's van Renault verkocht. En in juni werden een recordaantal registraties en orders van de Renault ZOE genoteerd.

Natuurlijk heeft elektrisch rijden een lagere uitstoot dan rijden met auto met verbrandingsmotor, maar elektrisch rijden heeft meer voordelen. Zo hoeft tot 2025 geen motorrijtuigenbelasting en geen BPM betaald te worden. Heeft u een auto van de zaak? Ook het bijtellingspercentage is voor elektrische voertuigen lager dan voor een voertuig met benzine- of dieselmotor. Naast dat fiscale voordeel heeft de overheid ook nog subsidie tot 4.000 euro klaar liggen voor de aanschaf van een nieuwe elektrisch auto. Renault maakt de ZOE nog aantrekkelijker door nog eens 4.000 euro Renault Subsidie te geven.

De Renault Subsidie geldt alleen tot 31 augustus 2020 en dat betekent tot dan dat de ZOE al leverbaar is vanaf 29.590 euro exclusief overheidssubside en inclusief batterijkoop. Voor dat bedrag koopt u de ZOE Life met een R110-motor met 108 pk en een accu met een capaciteit van 52 kW. Daarmee heeft deze ZOE een actieradius tot 395 km. Renault heeft bij de ZOE niet alleen naar de techniek gekeken, maar zeker ook naar de uitstraling. Zo heeft het dashboard een moderne en stijlvolle uitstraling met onder andere een groot scherm voor bediening van onder meer de navigatie. Verder is de ZOE uitgerust met Full LED-verlichting en is de grille afgewerkt met chroom. De ZOE is onder andere leverbaar in de opvallende kleuren Bleu CĂ©ladon RQT, Bleu Violette LNJ, Bleu Foudre RQG en Rouge Flamme NNP.

Voor meer informatie kunt u natuurlijk terecht bij uw dealer, maar op www.renault.nl kunt u al veel zien en lezen over de Renault ZOE en de voorwaarden van de subsidie.