Afbeelding
Foto:

De Eropuit Check van Toyota voor een goed begin van de vakantie!

We gaan na een periode van veel thuis zitten er weer meer op uit. Ook onze auto's hebben de afgelopen periode veel minder kilometers gemaakt. Weten hoe uw auto na deze periode van stilstand eraan toe is? Zit er een kern van waarheid in 'rust roest'? Na de Eropuit Check heeft u een beeld van de conditie van uw Toyota en kunt u gaan genieten van de zomer.

Uw Toyota wordt bij de Eropuit Check op veel punten gecheckt; niveau en kwaliteit van de koelvloeistof en van de remvloeistof, niveau motorolie, ruitensproeiervloeistof en stuurbekrachtigingsvloeistof. Ook bandenspanning en profieldiepte van de banden worden gecontroleerd. Verder worden schokdempers, ruitenwissers, remmen, verlichting, multiriem/V-snaar, veiligheidsgordels, accu, carrosserie, voorruit en koelsysteem aan een inspectie onderworpen. En dat allemaal voor slechts 24,95 euro.

Airco Check
Verzekerd zijn van een goede airco? Dan is de Airco Check voor 19,95 euro een aanrader. De kwaliteit van het interieurfilter, de conditie van de condensor en van de aandrijfriem van de aircopomp en het functioneren van de airco worden voor u nagekeken. Ook het reinigen van de airco is al mogelijk vanaf 39,- euro.

Nog voordeliger
Wanneer u zowel de Airco Check als de Eropuit Check wilt laten uitvoeren, bent u nog voordeliger uit. U betaalt dan geen 44,90 euro, maar slechts 37,50 euro. Heeft u dat over voor comfort, zekerheid en veiligheid? Maak dan direct een afspraak bij Toyota Wagenmaker aan de Solingenstraat 1 in Deventer of de Steenbokstraat 3 in Apeldoorn of online via www.toyota-wagenmaker.nl.

Afbeelding