Afbeelding
Foto:

Herwers Mitsubishi Apeldoorn heet klanten van harte welkom

Drive your Ambition. Het statement van Mitsubishi Motors staat voor voortdurende betrokkenheid bij uw wensen en mobiliteit. Een statement dat aansluit op de filosofie van Herwers. Een van de redenen dat Herwers vanaf heden dé Mitsubishi-dealer is in uw gebied. Een nieuwe uitdaging waar de dealer enorm veel zin in heeft.

De Herwers Groep is een dealerorganisatie in oost Nederland en vertegenwoordigt vijf verschillende merken. Sinds 1999 is Herwers dealer van Mitsubishi. Het autobedrijf wil op duurzame wijze het beste en breedste pakket bieden op gebied van mobiliteit. Het is erg belangrijk dat klanten en medewerkers zich thuis voelen bij Herwers.
Door de jarenlange ervaring als Mitsubishi dealer heeft Herwers alle benodigde kennis in huis om haar klanten de beste service te bieden. Daarnaast doet het bedrijf er alles aan deze kennis up-to-date te houden. De technieken ontwikkelen zich in een razend tempo, maar Herwers is klaar voor de toekomst. Daarom kon de dealer ook alleen maar ‘ja’ antwoorden op de vraag van Mitsubishi Motors Nederland of ze verantwoordelijk wilde worden voor een groter gebied.
Bijna twee jaar geleden besloot Mitsubishi Motors Nederland te kiezen voor verandering en daarbij vroeg het merk Herwers haar gebied voor Mitsubishi uit te breiden. Achter de schermen is het proces van uitbreiding al een tijdje aan de gang. Per 1 juni 2020 kunnen klanten terecht in Apeldoorn voor de aanschaf van een nieuwe of gebruikte auto en voor onderhoud van hun Mitsubishi.
Met de uitbreiding van het verzorgingsgebied van Herwers investeert de dealer in de toekomst en haar werknemers. De medewerkers van de vestiging in Apeldoorn volgen de benodigde trainingen, een deel van het pand wordt voorzien van de Mitsubishi uitstraling en de werkplaats is voorzien van de benodigde materialen. Herwers Apeldoorn is er helemaal klaar voor en heet u van harte welkom aan de Laan van de Dierenriem 29 in Apeldoorn!